Orhideelor Residence – Militari Chiajna

Preturi intre 21.500 Euro si 53.000 Euro

Contact

Direct dezvoltator, COMISION 0%
Contact: Str. Orhideelor, Chiajna, Ilfov
Telefon: 0749.11.55.11; 0770.186.870
Email: proprietatinoi@gmail.com
Localizare: Militari, Chiajna
Tip imobil: P+4
Nr. apartamente: 140
Preturi de la: 21.500 Euro (TVA 5% inclus)

Prezentare Proiect

Complex de apartamente compus din 2 blocuri, cu un total de 4 scări, de câte 4 etaje fiecare, cu lift, un ansamblu rezidențial din zona cartierului Militari Residence, dezvoltat pe o parcelă de teren de 5000 mp, în Chiajna / Dudu-Ilfov. Complexul de locuințe are destinația de imobile de locuințe, colective, cu regim de înălțime P+4E, compus din 2 blocuri (1/2) cu un total de 4 scări (A/B), de câte 4 etaje fiecare, 4 lifturi pentru fiecare scară.

Va avea alei pavate, spații verzi, plante de grădină, brăduți, pomi (mesteacăni și tei), parcări pentru mașini trasate și delimitate, un singur loc (cotă indiviză) de parcare pentru fiecare imobil. Complexul va fi racordat la rețeaua de canalizare Dudu/Chiajna, apă (puț forat, de mare adâncime cu un necesar de 180 litri/zi/persoană), electricitate cu punct de transformare nou, gaze naturale (centrală termică pentru fiecare apartament), internet, televiziune (RCS-RDS), telefonie fixă, salubritate și va dispune de discount la abonamentul de la sală de fitness (STYLE SPORT GYM), din strada Orhideelor.

Localizare

Localizat pe strada Orhideelor in Chiajna-Ilfov, dispune de acces privat, auto și pietonal din Strada Orhideelor, prioritate având pietonii și va dispune de o barieră accesată din telecomandă atât la intrare și 2 bariere pe două direcții la ieșire. Situat la doar 5 minute de Bulevardul Iuliu Maniu, de Bulevardul Uverturii, de Centrele Comerciale Militari Shoping Center (Auchan, Metro, Arabesque, McDonalds, Practiker, KFC, Decathlon, Bebe Tei, Jysk, C&A, H&M), Fashion House Outlet Center Militari și Carrefour Militari.

Complexul nostru are în imediata lui apropiere restaurante, patiserii, piscine, magazine tip Shop&Go, policlinici, farmacii, grădinițe, școli, parcuri pentru copii, săli de fitness/welness & spa, clinici de înfrumusețare corporală, stadion, service/spălătorii auto, biserici și chiar o grădină zoologică.

Finisaje

Finisajele interioare vor fi executate din gresie, faianță, parchet, cu pereții zugrăviți cu vopsele lavabile pe tinci de ciment/var/nisip. Finisajele interioare vor fi executate conform cerințelor clienților noștri în cadrul unui buget prestabilit. Finisajele exterioare sunt executate din tencuială driscuită peste care se va aplica izolație de exterior, vopsea lavabilă de exterior, tip decorativă în alb și gri oțel. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termoizolant, cu 6 camere, de ultimă generație.

La cererea clientului contra cost în prealabil discutat și aprobat, cu un proiect avizat corespunzător, se pot efectua lucrări (insonorizare, izolație termică, finisaje interioare, etc) de îmbunătățire a imobilului promis spre vânzare.

Avantaje financiare:

Toate apartamentelor se incadreaza in conditiile acordarii facilitatii de TVA 5%.
Plata: Avans 5%-20% la semnarea antecontractului (in functie de tipul de credit), Diferenta la semnare CVC
Reduceri pentru plata in avans

Preturi

Garsoniere cu suprafeţe de 28mp – Preţuri: 21.500 Euro cu TVA inclus.

Apartamente cu 2 camere cu suprafeţe cuprinse între 33mp-51 mp- Sup.utilă – Preţuri cuprinse între 25.500 Euro – 39.500 Euro cu TVA inclus, în funcţie de suprafata si etaj.
Apartamente cu 3 camere cu suprafeţe cuprinse între 52mp-69mp- Sup.utilă – Preţuri cuprinse între 40.000Euro – 53.000 Euro cu TVA inclus, în funcţie de etaj si suprafata.
Preţurile cuprind TVA 5% inclus, iar suprafeţele sunt utile inclusiv balcon.
Parcarea gratuită în spaţiile de parcare amenajate şi alocate blocului de apartamente, 1 loc de parcare pentru 1 apartament.

Galerie Foto

Model 1 - 1cam - 28m - ETAJ Model 1 - 3cam - 69m, - ETAJ Model 3Adr - 2cam - 40m - PARTER Model 5dr - 2cam - 39m-ETAJ Model 6 - 2cam - 51m - ETAJ Model 9 - 2cam - 44m-PARTER