Consultanta Marketing Imobiliar

Marketing-ul este ingredientul necesar unei afaceri de succes. Tehnicile de marketing folosite in companii la momentul oportun aduc avantaje privind: cresterea gradului de conştientizare a clienţilor şi construiesc pas cu pas loialitatea acestora faţă de brandul şi produsele companiei.


Dezvoltam strategii de marketing şi asigura implementarea planului de acţiune rezultat, pentru orice tip de companie cu activitate in domeniul imobiliare, real estate. Pe baza analizei diagnostic echipa noastra de experti sfatuiesc eficient clienţii în activitatea de a-şi promova cu succes produsele şi serviciile, prin implementarea de strategii de comunicare eficiente astfel incat consumatorului sa inteleaga la timp si clar pentru a-si fundamenta decizia de cumparare.

Serviciile noastre cuprind: cercetari de piata, identificari locatii, negociere achizitie, obtinere autorizatii, elaborare si implementare planuri de marketing si vanzari, coordonare campanii de publicitate si comunicare, strategii de pret si produs, segmentare si pozitionare pe piata.