Serviciile de Marketing

Marketing-ul este ingredientul necesar unei afaceri de succes. Tehnicile de marketing folosite in companii la momentul oportun aduc avantaje privind: cresterea gradului de conştientizare a clienţilor şi construiesc pas cu pas loialitatea acestora faţă de brandul şi produsele companiei.

Dezvoltam strategii de marketing şi asigura implementarea planului de acţiune rezultat, pentru orice tip de companie cu domenii diferite de activitate precum: productie, servicii, comerţ. Pe baza analizei diagnostic echipa noastra de experti sfatuiesc eficient clienţii în activitatea de a-şi promova cu succes produsele şi serviciile, prin implementarea de strategii de comunicare eficiente astfel incat consumatorului sa inteleaga la timp si clar pentru asi fundamenta decizia de cumparare.

Serviciile noastre cuprind: cercetari de piata, identificari locatii, negociere achizitie, obtinere autorizatii, elaborare si implementare planuri de marketing si vanzari, coordonare campanii de publicitate si comunicare, strategii de pret si produs, segmentare si pozitionare pe piata.

In funcţie de obiectivele dumneavoastră, va  oferim următoarele categorii de servicii:

1.  Auditul privind marketingul firmei
2.  Studii si analize de piata, in vederea evaluarii performanţelor firmei în raport cu cele ale competiţiei
3.  Elaborarea SWOT-ului, precum si stabilirea obiectivelor de marketing , a mixului de marketing (politicii de produs si de pret, distributie si a planului de publicitate)
4.  Elaborare, implementare si monitorizare plan de marketing
5. Elaborarea, implentare, monitorizare a strategiei de promovare şi comunicare în vederea poziţionării optime pe piaţă
6. Fundamentarea şi implementarea unor strategii de promovare a vânzărilor axate pe obiective punctuale, corelate cu strategia de marketing/vânzări pe termen scurt, mediu şi lung

Serviciile noastre de marketing se adresează în principal companiilor mari şi medii, care îşi propun armonizarea strategiilor şi politicilor descrise mai sus, cu forţele dominante ale fiecărei pieţe, precum şi cu nevoile clienţilor.

DORITI MAI MULTE DETALII?

Contactati-ne chiar acum la telefon: 0314.255.350, sau prin e-mail la: contact@ecapimobiliare.ro